Monday, August 10, 2009

Koroner arah darah di pejabat SPRM disiasat

SHAH ALAM, 10 Ogos: Koroner kes kematian Teoh Beng Hock, Azmil Muntapha Abas, mengarahkan wakil bagi pihak Jabatan Peguam Negara, Tan Hock Chuan agar menguruskan ujian terhadap darah di Plaza Masalam.

Kesan yang dipercayai darah itu ditemui rombongan Koroner dan pembantu inkues itu di atas tangga dari tingkat 14 ke tingkat 15 serta dinding dalam pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dalam kunjungan mereka ke situ Jumaat lepas.

Ketika ditanya, pegawai SPRM dan polis tidak pernah membuat siasatan ke atasnya.
Ekoran itu, hari ini peguam Gobind Singh Deo dan Malek Imtias Sarwar dengan persetujuan Tan Hock Chuan meminta agar darah itu disiasat hari ini juga.

Tian memaklumkan, polis sudah diarah menjadikan kawasan itu kawasan siasatan selepas mendapat notis dari para peguam yang mewakili Teoh Beng Hock dan kerajaan negeri Selangor Sabtu lepas.

11 comments:

Ibnu said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
1. Teruskan siasatan agar yang kabur menjadi jelas, yang jelas bertambah terang, yang terang bertambah benderang.

AwanMatahari said...

AwanMatahari tengah tunggu pemuda UMNO Gombak tunjuk perasaan pasal replika patung Najib di Batu Caves berhadapan Dewa Muruga...kakakakakah Dulu masa replika Anwar depa ni la yang dok menyalak2..kakakahakah.sekarang apa jadi??
kakakakahh..mestila takut dengan bos..
kakakakahh..
Korang kan islamik sangat..cepat2 keluarkan fatwa..Nanti one Malaysia keliru...kakakakah

Nasib baik Dato' Asri dah letak jawatan..

jomdebat said...

habisla suruhanjaya pembunuh rakyat malaysia(SPRM) kali ni...ada darah pulak kt tangga..ish...

semoga pembunuh sebenar dpt diketahui.........

abe MIE 'TERJAH' said...

http://pkrpasdap.blogspot.com

air mani anwar ibrahim ada kat badan Hock ke?

tabuan said...

insyaallah siasatan akan terperinci...yang benar tetap benar..
siasatan akan di buat seperti ketuk ketampi dulu..bila tau melayu jerr kita senyap lerr..

perompak harta rakyat said...

Kelahiran Blogger BANGANG Terulung..! (Dicilok dari blog TP)

Petang ni sambil-sambil aku lepak kedai mamak, upload gambar-gambar sepanjang XPDC Royalty Minyak, aku meronda masuk ke blog-blog kengkawan... tersinggah aku di blog SIASAH sebab aku tertarik dengan artikel berkenaan dengan XPDC yang aku ikut semalam...

Artikel - 60 peserta ekspedisi berlepas ke pelantar Cakerawala biasa je bagi aku tapi yang menariknya bila aku baca diruangan komen... biasanya aku tak indah pun dekat ruangan komen tapi hari ni tak tau sebab apa aku rasa teregrak nak baca ruangan komen artikel tu...

Rupa-rupanya memang ada yang menarik... korang baca komen sorang blogger pro UMNO dekat bawah ni yang aku print screen...


Korang baca ayat yang aku hilite biru tu...

"KENAPA TAK TUNTUT SEMASA ANWAR JADI TPM DULU?"

Aku tak nak gelak... aku tak nak senyum... cuma aku nak tanya abe MIE 'TERJAH' -

Anwar jadi TPM tahun berapa..? Pelantar Cakrawala beroperasi tahun berapa..? masa Anwar jadi TPM dulu Pelantar Cakrawala dah ada ke belum..? masa Anwar jadi TPM dulu Pelantar-Pelantar lain di perairan Kelantan dah beroperasi ke belum..?

abe MIE 'TERJAH' pakai otak model tahun berapa..?


KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH...!!!

Tontoya said...

Soal siasat yang tak macam disoal siasat..tak ada pun pegawai sprm yang berada didalam bangunan sprm semasa disoal siasat di tahan reman..
Siasatan perlu diselesaikan dan diketahui punca kematiannya.Kematian ni bukan kematian yg biasa2 kerana ianya melibatkan maruah SPRM,Kerajaan Negeri dan kerajaan pusat.

perompak harta rakyat said...

Berikutan kebodohan abe MIE 'TERJAH' tersebut, ini komen pembaca di blog TP @ Perisik Rakyat tersebut


kaki_bangku said...

bangang punya anjing UMNO...
dah sah2 xsekolah punya orang..

kah...kah...kah...kah...

August 6, 2009 6:26 PM


Azeezi said...
mana ada orang UMNgOk cerdik..!
yg ngaji tinggi pun bangang ukhrawi..

August 6, 2009 6:50 PM

KROMOK said...
Komentor yang paling bongok,kalau tak tau belajar le,kalau tak faham tanya..bodoh tak boleh diajar cerdik tak boleh ditumpang..itulah realiti mentaliti tin kosong warisan umno.

August 6, 2009 7:35 PM


Anonymous said...
kah..kah..kah

tulah, ikut sangat puak2 BANGANG !
sokong geng2 BANGANG !
buat kerja2 BANGANG !
kan dah jadi BANGANG !
pepasal org panggil
BANGANG !!

otak udang betoi lar..

August 6, 2009 7:41 PM


Anonymous said...
abe MIE TERJAHANAM the BANGANG!!!

August 6, 2009 7:49 PM

CUPING MERAH said...
terjah-terjah gak...jangan la terjah pakai kepala lutut..

tu laa akai taruk kt otak jangan letak kat kepala lutut...

NO EGGS NO TALK...UMNGOK

August 6, 2009 8:28 PM


KihKihKih said...
hahaha ... tumpang ketawa, tak mengaji sekolah ke ek? tak reti aku kepala otak bangsa umno yang bernama terjah ... terjah tak pakai ilmu.

August 6, 2009 8:33 PM


majoi said...
memangpun punya orang...tu ler terlampau karat UBN tu ler jadinya..dia mana tau....masa anuar kena pecat dia tu baru belajar jalan tu pasal tak tau apa2...bangang punya komen...hahahahha

August 6, 2009 9:17 PM

marsrim said...
abt pencacai taraf najis muhalazah.

August 6, 2009 10:14 PM


abe mie bodoh said...
kakh kah kah
abe mie? terjah? kah kah kah?
dulu sek kelas F kaa??

August 6, 2009 11:02 PM

Master Yoda said...
Abe Mie terjah???

kah kah kah

terjah tak kena gaya

kah kah kah

hang dok kat hulu hutan khatulistiwa mane ni??

kah kah kah

sian aku kat hang

kah kah kah

lagi sian aku kat keturunan hang kalau ade...

(erm, takpe la, aku simpan je la ape aku nk tulis dlm hati)

sian dan sian...

kah kah kah

August 6, 2009 11:11 PM


habibRMC@yahoo.com.my said...
kalau dah bangang tetap bangang

umno
dulu kini dan selama2nya menang bangang

August 6, 2009 11:14 PM

BeliaBenciUmno said...
kalau dah bangang tu ... tak ke mana perginya ... pusing sana sini last last bangang jugak ...

KEH KEH KEH

August 7, 2009 1:53 AM


Anonymous said...
pengikut2 umno anjing...
tuan anjing suruh buat apa2 pun, si anjing2 ni akan ikut..
memang umno bapak anjing.!

August 7, 2009 10:47 AM

Anonymous said...
UMNO bodo...
dulu, kini dan selamanya..

August 7, 2009 6:01 PM


Anonymous said...
kahkah tobat sian kat puak umno arini, ade geng blogger pun bodohhh pulak..mmg dah xde sumber yg berkualiti parti karat umno ni,kekadang seronok gak lyn blogger2 bodoh cam abe mie,rase terhibur kahkah

August 7, 2009 6:04 PM

faizal said...

nama pun terjah...

apa nak diherankan sangat..

memang kerja dia..si terjah

siap tulis ada degree tu...

degree beli kot..

Naruto Sensei said...

Dia tu pelawak UMNO sebenarnya.

Degree dia ialah dalam bidang pembodohan Manusia UMNO.

ha ha Pasal tu dari dulu mental dia kacau je

roh_insan said...

soalan bodoh
"....air mani anwar ibrahim ada kat badan Hock ke?...."

jawapan bodoh.

"...takde,air mani anwar ibrahim ade kat lubang ponggong bapak engkau..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...