Sunday, June 8, 2008

Tranungkite nafi siarkan pertemuan sulit PAS dan Umno

KUALA LUMPUR, 8 Jun: Laman web Tranungkite menafikan pernah menyiarkan pertemuan sulit antara pemimpin PAS dan Umno dengan menjelaskan ia hanya tersiar dalam forum laman web itu dan telah dipadamkan selepas ia disedari.

Menurut kenyataan yang dibuat Tranungkite hari ini dalam laman webnya, maklumat tersebut dipercayai disebarkan oleh para petugas Umno yang menyusut masuk ke forum di laman web itu untuk memporak perandakan PAS.

Sejak pagi tadi, SMS tersebar kononnya satu pertemuan sulit antara PAS dengan Umno akan berlangsung esok. Ia disebarkan kononnya berasaskan berita yang disiarkan dalam laman web milik Pemuda PAS Dungun, Terengganu itu.

Yang disebut mewakili PAS dalam SMS itu adalah Datuk Mustafa Ali dan Datuk Harun Taib, yang kebetulan kedua-duanya tokoh PAS dari Terengganu.

7 comments:

topengminda said...

Kalau sekiranya rakus kepada kuasa segala2nya mungkin saja terjadi.UMNO akan meletakan PAS sekali lagi dibawah tapak kaki.

mek chabang4 said...

jikalau perkara yang baik buat apa sorok atau takut teruskan sahaja,dalam dunia sekarang cuma ada dua istilah anda main atau anda kena main atau dalam bahasa inggeris either you are fucker
or fuckee.

ikan said...

umno takyah la nak main api kononya pas nak adakan pertemuan sulit dengannya. umno harus ingat, dasar pas dan umno jauh berbeza. pas hanya akan menerima umno sekiranya umno bersetuju dengan dasar islam pas. tok guru nik aziz pun kata pas boleh dibubar kalau umno terima agenda negara islamnya.

suhaimyarif said...

aku sokong kalau umno nak buat pejumpaan dgn PAs....tah-tah puak Umno nak belajar mengucap dgn tok guru kot....alhadullilah ...syukur lah kalau macam tu gak....

atupun Dollah dan juak-juaknya nak tau cara pakai tudung yang sesuai tuk isteri dia kot...tah-tah dia nak belajar buat tudung labuh mcm isteri tok gurtu pakai kot.....

tapi kalau umno nak buat spekulasi kononya suruh PAS join dia balik....tak payah layan la...semua tipu...dah memang sah PUAK-puak umno penipu.....kata minyak nak naik bulan 8, alih-alih tak abis bulan 6 dan naik....kata nak jaga melayu,tanah pun jual.....

Adil said...

Tak mungkin PAS akan bekerjasama dengan U.mno lagi

black_area said...

kenapa mesti ad caci maki disini?peliklah..tak kisahlah pro atau kontra...tapi at least jagalah bahasa kita sebagai orang islam..yang menitik beratkan perilaku masing-masing..kalau menyokong pembangkang,jagalah bahasa...biar orang nampak penampilan kamu yang berbudi bahasa,biar orang lain tau orang-orang pembangkang nie berjiwa suci.tapi kalau dah keluar ayat-ayat kotor,maki hamun,macam mana lak tu.nak ke kamu digelar parti yang kamu pilih nie yang ajar kamu cakap yang buruk-buruk?fikirlah

Desperado said...

DALAM POLITIK SEMUA BOLEH BERLAKU...

www.pilihananda08.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...