Wednesday, May 6, 2009

Speaker V Sivakumar ditarik keluar dari Dun secara paksa
5.20 petang

Dalam sidang media selepas sidang Dun, Datuk Seri Nizar berkata, beliau akan berusaha lagi untuk memohon Tuanku bubarkan Dun Perak.

Speaker V Sivakumar tetap tidak mengiktiraf sidang Dun hari ini dan menganggap tidak ada sidang pada hari ini. Beliau kesal sekumpulan orang dibawa masuk tanpa kebenaran beliau sedangkan keputusan beliau membenarkan tujuh anggota Parlimen tidak dilaksanakan. Ini bermakna orang luar yang kuasai Dun bukannya Speaker yang sah.

Di Kuala Lumpur, Mahkamah Majistret menolak permohonan polis untuk mereman Mohamad Sabu dan membebaskan beliau.

4.10 petang

V Sivakumar dilepaskan selepas Raja Nazrin selesai berucap dan Dun ditanguhkan jam 4.05 petang. 13 dari 64 yang ditangkap dan di tahan di balai polis Sungai Senam dilepas dengan janji akan lapor diri ke IPK Ipoh 4 Jun ini. Mereka termasuklah Salahudin Ayub dan Mujahid.


2.50 petang

Sekumpulan petugas berpakaian seragam dipercayai samsemg demgam bantuan polis menarik V Sivakumar keluar dari kerusinya dan dari Dun.

Kemudian Raja Nazrin telah berucap selama setengah jam merasmikan Dun. Kandungan ucapan kebanyakannya isu ekonomi.

12. 30 tengahari

Speaker V Sivakumar mengarahkan Speaker BN, Ganesan keluar namun dia enggan. Lima Adun PR ke tempat beliau, namun Ganesan berkeras dengan berkata beliau adalah speaker yang sah.

12.00 tengahari

Sekarang ini, dalam Dun Perak ada dua MB, dua Speaker, dua kumpulan Exco dan dua kumpulan anggota Dun yang masing-masing bersidang.

11.30 pagi

Walaupun usul ditolak Speaker, Adun BN terus mencadang dan melantik Speaker baru R Ganesan. Dewan kini berehat tetapi semua Adun PR termasuk Speaker masih kekal di kerusi masing-masing.

11.20 pagi


Salahudin Ayub memberitahu, lebih 40 yang ditahan kini ditempatkan di perkarangan balai FRU, dekat Stadium Ipoh, di Sungai Senam.

11.00 pagi

Dalam kekecohan menghalau MB, Exconya dan tiga Adun, Zambry mengemukakan usul memecat Speaker dan melantik Speaker baru, R Ganesan. Ia disokong oleh Hamidah Othman. Semua Adun BN angkat tangan walaupun usul itu ditolak oleh Speaker V Sivakumar.

10.32 pagi


Siaran langsung sidang Dun melalui Perak FM dihentikan ekoran kekecohan dalam dewan.

MB, enam Exco dan tiga Adun lompat berkeras tidak mahu keluar dari Dun dan buat perangai lembu kenyang.

Adun PR terus membantai mereka dari kiri dan kanan.


10.30 pagi

Mujahid Yusof dan Salahudin Ayub kini berada dalam black maria polis bersama kira-kira 40 orang yang ditahan menunggu untuk dibawa ke balai polis.

"Kami macam duduk dalam ovem sekarang," kata Mujahid kepada Siasah melalui telefon bimbitnya.

10.10 pagi
Speaker mengarahkan Menteri Besar, Datuk Dr Zambry, enam Exconya serta tiga Adun yang meninggalkan PKR dan DAP meninggalkan Dun. Sidang sedang panas menjelang majlis perasmian.

Restoran mamak di bawah bangunan DAP dan pejabat DAP kini kosong tanpa ada orang luar. Restoran itu kini ditutup.

Dr Mujahid Yusof ditahan polis.

10.00 pagi

Semua Adun telah berada dalam Dun dan menduduki kerusi asal masing-masing sebagaimana yang telah ditetapkan sebelum ini.

Mereka kini menunggu ketibaan Raja Muda Perak, Raza Nazrin Shah untuk merasmikan sidang itu.

Majlis perasmian dijadualkan bermula jam 10 pagi. Jam 11 Dun akan bersidang dengan agendanya adalah menukar Speaker Dun.

9.50 pagi

Ketua Pemuda PAS, Salahudin Ayub ditahan ketika polis mengejar mereka yang berada dalam 500 meter dari pagar pejabat SUK. Dr Mujahid Yusof, Nasir Mustafa dan Aris Awang yang turut berada sekitar bagaimanapun tidak ditangkap.

Polis terus menghalau orang termasuk yang sedang makan dan minum di restoran berdekatan. Ekoran itu, restoran mamak di bawah bangunan DAP, 200 meter dari pagar bengunan Perak mula menarik tirainya untuk ditutup.9.40 pagi

Sehingga kini sudah 23 orang yang dirangkap polis di perkarangan bangunan Perak yang menempatkan Dewan Undangan Negeri Perak. Antara yang ditangkap adalah Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamarudin.

Turut ditangkap bersama Zuraida adalah 10 yang lain yang berkumpul di perkarangan bangunan SUK Perak itu.

Antara mereka adalah Adun Ayer Keroh, Khoo Poay Tiong (DAP-Malaka), Adun Jenice Lee (DAP-Selangor) and Adun Bahau Tey Kok Seong (DAP-Negri Sembilan).

Jam 9.20 pagi, 12 lagi ditangkap ketika polis merempuh bangunan DAP Perak yang berada kira-kira 200 meter dari bangunan SUK.

8.30 pagi

Kelihatan Adun Pakatan Rakyat yang diketuai Datuk Seri Mohamad Nizar memasuki kawasan bangunan Perak. Hanya seorang pegawai mereka dibenarkan masuk. Pemandu juga tidak dibenarkan mengiringi Adun ke Dun.

Kira-kira 30 orang yang berpakaian hitam berkumpul di perkarangan. Polis telah mengarahkan mereka keluar dari situ. Berlaku pergelutan dan marah-marah. Ramai antara mereka ditangkap termasuk Zuraida Kamarudin, Ketua Wanita PKR.


8.00 pagi

Laluan ke bangunan Perak telah dikawal ketat oleh polis sejak jam 7.00 pagi lagi. Penghadang besi dibuat untuk menyekat laluan ke situ.

Ramai pengguna biasa jalan dan beberapa pejabat dan sekolah di situ merungut dengan tindakan ini.

5.00 pagi

Orang ramai berkumpul di Surau Al Ikhlasiah, Jalan Pemimpin, Kampung Manjoi Baru selepas Masjid Ihtihadiah dihalang dari digunakan untuk solat hajat atas arahan Jabatan Agama Islam Perak.

Arahan bertulis itu ditandatangani oleh Timbalan Pengarah Jaip dan ditampal di masjid berkenaan.

376 comments:

1 – 200 of 376   Newer›   Newest»
uncle nano said...

SUMBAT MEREKA DALAM KANDANG ANJING.BARU MEREKA SEDAR!
AKU SOKONG POLIS DAN MEREKA MENJALANKAN TUGAS DENGAN SEMPURNA DAN CEMERLANG.
TAHNIAH PDRM..

puak-puak spesis PR udah-udah ler tu, tak kemana pun kome wat cam tu. PR tak cukup bagus untuk menjadi kerajaan negara ini.

jaam said...

APA PUNYA POLITIK DAAAA...!!!

BANYAK SUSAH DARI SENANG DAAAA...!!!

Atuk Banjar Masin said...

Kerajaan BN/UMNO akan tetap tumbang pada PRU13 nanti.

Kebencian rakyat terhadap BN/UMNO akan bertambah.

Kita tunggu dan lihat di Penanti, UMNO akan di malukan sekali lagi.

Kekerasan akan menambah kebencian.

PAS UNTUK SEMUA said...

Perjuangan umno akan berakhir pada PRU13 nanti

RFC said...

uncle nano said...
puak-puak spesis PR udah-udah ler tu, tak kemana pun kome wat cam tu. PR tak cukup bagus untuk menjadi kerajaan negara ini.

__________________________________

bagus sgt ka bnumno jadi krajaan??????????p laaaaa

Naruto Sensei said...

uncle nano

Sudah2 la tu membela.. bukan ke zalim namanya tu..?Ingatlah orang tak lupa macam mana perjalanan kisah DUN ini..

Kalau lah betul2 sah jawatan MB tu apa yang takut sangat sampai orang nak solat hajat kena tangkap, orang pakai baju hitam kena tangkap, orang nak ikuti sidang DUN kena tangkap apa punya bacul ni..

Kenapa di panggil dewan undangan negeri anda faham tak? Apa maksud undangan negeri?

Kalau tak faham jangan duk cacamarba tanyalah dulu uncle..
Dewan tu untuk rakyat satu negeri.. pasal rakyat yang mengundi kerajaan tu!!.. kenapa nak sekat2 rakyat nak hadir sidang tu? sedangkan dewan tu undang rakyat satu negeri menyaksikan persidangan itu telus ke tidak uncle...

Kalau nak sidang sendiri2 baik tak payah mintak kuasa kat rakyat.. ha UMNO boleh sidang bila2 masa jer Kalau taknak rakyat hadir sidang tu tak payah buat pilihanraya..

Tak perlu takut kat rakyat bolehla sekat rakyat pasal kerajaan tu UMNO pilih sendiri.. Takpayah ada DUN lagi, tak payah perkenan Sultan lagi... ha kan dah macam rejim tu...

Masalah nya ini negeri bukan UMNO punya, rakyat punya!! maka rakyat memang berhaklah uncle nak datang sidang tu..ini demokrasi yang dah lama kita semua amalkan kenapa nak langgar ??

Apakah konsep one Malaysi jika sidang DUN yang dijamin rakyat boleh ikuti di seluruh dunia kerajaan BN sekat2 pula inikah mesra rakyat Uncle?

Malaysialah satu2nya negara didunia ini yang menyekat rakyat yang mengikuti sidang ini.. renung2kan lah malulah negara semakin busuk namanya di mata dunia..

Anonymous said...

Tangkap...tangkaplah semua sekali..walaupun orang yang lalu lalang..tunjukkanlah kuasa yang rakus tu...media luar sedang memerhati...kenapa tak tangkap penyokong umno yg berkumpul sekali..
Bertambahlah kebencian rakyat..Jatuhlah nanti umno jahanam..

Naruto Sensei said...

Salam?

Profesional kah Polis kita?

Berapa banyak tahanan lokap mati di balai polis ?


Profesional kah Polis kita?

Minta rasuah tanpa segan silu apabila membuat operasi dan sekatan Jalanraya?


Profesional kah Polis kita?

Manahan orang dengan akta ISA yang langsung tak dibuktikan malah tahanan tak dibicarakan..contoh kes kes wartawan di ISA kan hanya kerana melaporkan pergolakkan UMNO dan Gerakan..kemudian di bebaskan tanpa dibuktikan kesalahan.. kes Hindraf kononnya satu kontena senjata api ada di Gombak sampai sekarang peluru senjata api tu pun tak nampak2...Mana profesionalnya?


Profesional kah Polis kita?

Begitu cepat tindakan kepada Pembangkang sedangkan Pimpinan kerajaan yang dah terang lagi bersuluh malah terbukti pun langsung diam menikus tanpa tindakan?


Profesional kah Polis kita?

Kes2 penculikan melibatkan orang bawahan dan kanak2 sehingga kini tak selesai2 contoh kes Nurin dan Syarlini tetapi apabila melibatkan orang besar kerajaan begitu pantas kes diselesaikan..


Profesional kah Polis kita?

Beribu kes bunuh dan rogol tak berjaya diselesaikan tetapi apabila melibatkan orang kenamaan kes pantas diselesaikan...contoh Datuk Mazlan yang dibunuh Mona Fendy


Profesional kah Polis kita?

Kes2 melibatkan Warga Asing terlalu lembab nak buat tindakan sedangkan hal2 politik bukan main cepat bertindak..Berapa ramai rakyat terbunuh kerana angkara jenayah warga asing..?


Profesional kah Polis kita?

Sanggup tembak gas pemedih mata kepada rakyat yang berhimpun secara aman sedangkan beratus himpunan UMNO yang dianjurkan malah lebih ganas polis tutup sebelah mata sahaja Profesionalkah?


Profesional kah Polis kita?

Jika mereka sendiri terlibat dengan jenayah, berapa ramai polis ditangkap tahun lepas angkara jenayah!? malah ada satu kes rogol pula tanpa segan silu dilakukan di balai Polis sendiri, tempat yang sepatutnya paling aman bagi rakyat..Profesionalkah?


Profesional kah Polis kita?

Jika di hadapan Balai Polis sendiri pun boleh samseng2 kongsi gelap bergaduh berparang sehingga mati tanpa tindakan polis.. contoh yang berlaku di balik Pulau, Pulau Pinang tahun lepas..


Profesional kah Polis kita?

Jika di hadapan Balai Polis sendiri pun terdapat pusat hiburan, pusat judi, malah tempat menjual VCD cetak rompak beroperasi..


Profesional kah Polis kita?

Menangkap orang tanpa waran dan mengenalkan diri? malah kejadian ini bukan baru malah dah lama.. ada yang diculik dahulu di belasah kemudian baru di bawa ke balai..Profesional kah?


Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?

Ye profesional bila melibatkan melindungi kuasa kerajaan BN sahaja!!.. tetapi kalau ikut standard dunia memang paling teruk dan tak Profesional ialah polis Malaysia..

Pandai Ugut untuk tutup kes sahaja...kalau melibatkan Rakyat dan pemimpin PR garang seperti Anjing lapar tetapi diam menikus bila negro pijak kepala orang ... memang sial ... Sebab kebanyakkan KPN sendiri contoh Tun Hanif Omar adalah kaki judi...


Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?

Jawapannya Haram Jadah!!


Alahai melayuUMNO layu jadinya!!

jaam said...

BAGHAL... PUNYA MANUSIA.

PUSING2 CERITA.
ORANG KATA A, DIA KATA B.
BEGITULAH....

BAGHAL... TAK HABIS2.
POLITIK JENIS APA NIH?

Suhaimi Said said...

Perjuangan rakyat pasti akan menang, PRU-13 menandakan UMNO/BN akan hancur. PENANTI menjadi ukurannya!

jaam said...

FAHAMAN KOMUNIS MACAM NILAH...

TAK PEDULI DAN AMBIL POT APA KATA ORANG LAIN SELAIN DARI FAHAMAN PUAK SENDIRI.

PUNAH DAN HANCUR KALAU MACAM NIH!

Naruto Sensei said...

Harimau mana ada otak tau nak menganas baham orang jer mana ada sifat kemanusiaan langsung makin hina jadinya adalah

Naruto Sensei said...

Bangsat pengecut BN rampas kuasa macam cilaka .. ini bukan manusia ini BN ni ini Babi Negara!!

Ha kan dah keluar, elok2 aku hujah bebaik nak main maki2 lak!!

Kalau takde ilmu tu diam, jangan cakap banyak .. ni nak komen juga macam bebal je aku tengok tak reti mana baik dan buruk... oooiii malulah oooi nama Malaysia dah busuk kerana BN nih...

Tengok saham jatuh hari ini hahaha!! memang la peristiwa Perak ni memberi kesan kepada ekonomi negara.. kerana biadapnya BN menzalimi rakyat sendiri...

Naruto Sensei said...

BN memang Kominis macam ni lah cara kominis China halang pelajar demonstrasi dulu kat Beijing.. sampai tangkap2..

Sahlah BN ini adalah Babi Negara yang mengamalkan dasar Kominis..bertopengkan MelayuUMNo, MCACina dan India MIC...

BN KOMINIS!!!

dewatawanberapi said...

memang bodoh...

kalau takut kena tangkap...jangan buat hal...itupun tak boleh pikir...

jangan sedap2 mulut nak salahkan pihak polis...

POLIS MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB DENGAN CEMERLANG...TABIK SPRING!!!

dewatawanberapi said...

SI NARUTO CELAKA...

JANGAN KO NAK SALAHKAN POLIS...

KALAU MAK KO KENA ROGOL...POLIS JUGA YANG KAU CARI...

dewatawanberapi said...

jangan layan anak babi tu...
buang maso je...

Naruto Sensei said...

SI NARUTO CELAKA...

JANGAN KO NAK SALAHKAN POLIS...

KALAU MAK KO KENA ROGOL...POLIS JUGA YANG KAU CARI...

-------------------------------

Ko ni apahal macam sial aku tengok .. main maki2 lagi ke anak haram kalau mak ko tau pulak marah sial..

Naruto Sensei said...

dewata awan berapi said...

jangan layan anak babi tu...
buang maso je...

-------------------------------

ko tu anak apa ? anak haram jadah atau pun anak anjing sial..

Naruto Sensei said...

benda akan patah balik tengoklah sapa pulak yang kritik polis lebih nanti sialan puak2 ni hujah tarak main maki2 pulak...

Naruto Sensei said...

menyemak je kat pos siasah nih termasuk lah yang menyamar siasah tu memang bahalol... taulah kat blog sendiri tak popular nak glamour punya pasal sibuk2 nak mengomen kat sini.. buang masa konon!! BABI NEGARA KOMONIS!!!

add said...

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...

Naruto Sensei said...

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Bahalol ke add ?

Jawapanhya bukan bahalol, bongong...!!

Bakka !! Bakka!! Bakka!!

Naruto Sensei said...

Salam?

Profesional kah Polis kita?

Berapa banyak tahanan lokap mati di balai polis ?


Profesional kah Polis kita?

Minta rasuah tanpa segan silu apabila membuat operasi dan sekatan Jalanraya?


Profesional kah Polis kita?

Manahan orang dengan akta ISA yang langsung tak dibuktikan malah tahanan tak dibicarakan..contoh kes kes wartawan di ISA kan hanya kerana melaporkan pergolakkan UMNO dan Gerakan..kemudian di bebaskan tanpa dibuktikan kesalahan.. kes Hindraf kononnya satu kontena senjata api ada di Gombak sampai sekarang peluru senjata api tu pun tak nampak2...Mana profesionalnya?


Profesional kah Polis kita?

Begitu cepat tindakan kepada Pembangkang sedangkan Pimpinan kerajaan yang dah terang lagi bersuluh malah terbukti pun langsung diam menikus tanpa tindakan?


Profesional kah Polis kita?

Kes2 penculikan melibatkan orang bawahan dan kanak2 sehingga kini tak selesai2 contoh kes Nurin dan Syarlini tetapi apabila melibatkan orang besar kerajaan begitu pantas kes diselesaikan..


Profesional kah Polis kita?

Beribu kes bunuh dan rogol tak berjaya diselesaikan tetapi apabila melibatkan orang kenamaan kes pantas diselesaikan...contoh Datuk Mazlan yang dibunuh Mona Fendy


Profesional kah Polis kita?

Kes2 melibatkan Warga Asing terlalu lembab nak buat tindakan sedangkan hal2 politik bukan main cepat bertindak..Berapa ramai rakyat terbunuh kerana angkara jenayah warga asing..?


Profesional kah Polis kita?

Sanggup tembak gas pemedih mata kepada rakyat yang berhimpun secara aman sedangkan beratus himpunan UMNO yang dianjurkan malah lebih ganas polis tutup sebelah mata sahaja Profesionalkah?


Profesional kah Polis kita?

Jika mereka sendiri terlibat dengan jenayah, berapa ramai polis ditangkap tahun lepas angkara jenayah!? malah ada satu kes rogol pula tanpa segan silu dilakukan di balai Polis sendiri, tempat yang sepatutnya paling aman bagi rakyat..Profesionalkah?


Profesional kah Polis kita?

Jika di hadapan Balai Polis sendiri pun boleh samseng2 kongsi gelap bergaduh berparang sehingga mati tanpa tindakan polis.. contoh yang berlaku di balik Pulau, Pulau Pinang tahun lepas..


Profesional kah Polis kita?

Jika di hadapan Balai Polis sendiri pun terdapat pusat hiburan, pusat judi, malah tempat menjual VCD cetak rompak beroperasi..


Profesional kah Polis kita?

Menangkap orang tanpa waran dan mengenalkan diri? malah kejadian ini bukan baru malah dah lama.. ada yang diculik dahulu di belasah kemudian baru di bawa ke balai..Profesional kah?


Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?

Ye profesional bila melibatkan melindungi kuasa kerajaan BN sahaja!!.. tetapi kalau ikut standard dunia memang paling teruk dan tak Profesional ialah polis Malaysia..

Pandai Ugut untuk tutup kes sahaja...kalau melibatkan Rakyat dan pemimpin PR garang seperti Anjing lapar tetapi diam menikus bila negro pijak kepala orang ... memang sial ... Sebab kebanyakkan KPN sendiri contoh Tun Hanif Omar adalah kaki judi...


Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?
Profesional kah Polis kita?

Jawapannya Haram Jadah!!


Alahai melayuUMNO layu jadinya!!

Hamba Miskin said...

Sabar!!!... Mengucap....Ambil wudhu bagi yang beragama islam...


Sekarang saya ambil tugas sebagai speaker di siasah ni. :)

Hormatilah antara satu sama lain. Jangan memulakan sengketa. Ingat!! Masing masing maki memaki ikut hati,tak ingatkah kita tentang kewujudan 2 "SB" di kiri dan kanan kita?

Bersabarlah...

mymz said...

naruto....ko pahal..ko belajar takat mane erk....budak tadika lagi tau yang dewan rakyat tu bukan mcm dewan orang ramai....ku rase ko ni tak masuk tadika kot....tu yang bengap sangat2...

add said...

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...
Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...
Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...
Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...
Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...
Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?


Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional kah Naruto sensei?

Jawapannya : HARAM JADAH la..apa lagi...

mymz said...

yang buat ekonomi tu jatuh perangai korang lah...nak salahkan orang lain plak....besa latu ikut guru sape kalu tak si nuar....

mymz said...

tok gajah...name tu bukan main....yang buat kacau,kebencian,kekerasan puak korang la...dah polis cakap jangan berhimpun ko buat gak...sape salah....korang tak de buat kerje lain ke....buat kacau...kalau malaysia ni hancur orang pertama ku carik ko dan naruto bangsat tu....

Naruto Sensei said...

mymz

Ko belajar kat mana pulak nak pertikaikan orang ko dah habis belajar bab undang2 tubuh negeri2 di Malaysia tak.. kalau tak pergi belajar balik jangan nak sibuk dok komen kat sini... macam tu pun tak boleh pikir ke...

Berpelajaran konon hujah ko pun ntah apapa ntah... BAKKA!! BAKKA!!

Naruto Sensei said...

bodoh nye ko ni Add tu je yang ko tahu memang tepat sekali menyemak je ko nih .... Malulah bloggers UMNO macam add yang bebal ni tu jer yang dia tahu ha ha ha...

Naruto Sensei said...

mymz

Ha ha ha Mari mari carik aku dah lama aku kelapak darah UMNO nih mari lah jangan cakap jer!! bahalol...

PM ko buat busuk nama Malaysia kat satu dunia bukan punca Ekonomi jatuh konon bunuh orang tu!!.. Dulu lagi Anwar cakap buat pakej rangsangan baru apa PM ko cakap ooohh Ekonomi Malaysia asas dia kukuh konon tak perlu dengar cakap Pembangkang..

Sekarang baru kelam kabut nak buat pakej 60 billion.. Pakai lak dana Rakyat.. Apasal nak buat bukanke ekonomi kukuh bahalol lah ko nih..

add said...

nak kata orang bodo ,,paling tidak bila klik pada blog tu keluar la juga isi dalam blog, tapi kalau klik pada naruto sensei.. apa ada? HARAM JADAH JE LA...
mymz, tak yah cari naruto tu, konek bukan besar mana pun... jentik telinga pun dah meroyan...

Naruto Sensei said...

mymz ko ni memang babi.. mula2 masuk dah maki hamun ap ni ke UMNO dok ajar ahlinya berhujah bangang lah ko nih nantilah tengok macam mana aku jahanamkan UMNO.. serangan dalam UMNO sendiri akan bermula sikit hari jer lagi ha ha ha bodoh bebal ha ha ha !! memang mapus cepatlah UMNO nanti tak caya tunggu!!!

Naruto Sensei said...

add ha ha ha tu lah bodoh buat apa aku nak bagitahu blog sebenar aku kat ko nih menyemak adalah.. ha ha ha bahalol lah ko ni add!! setakat blog ko tuh blog budak baru menyusu..orang tolol je nak melawat blog ko tu. ha ha ha !!!

Naruto Sensei said...

Setakat blog pun artikel orang lain punya baik tak payah kalu ko tulis pun orang bukan faham ayat ko, merapu je , nampak sangat tak reti mengarang bebal ko ni Add.. ha ha ha !!!

mymz said...

hoi pok naruto....ko tunggu aku carik ko...baru ko tau buku dengan ruas...aku punye pasal la nak cakap ape...orang mcm ko patut diajar jgn kurang ajar kat pemimpin...

mymz said...

anwar cakap je pok naruto...tak habuk pun tarak....mane 16 sept yg nuar janji kat ko...ko dah baham abis2 ke janji nuar tu....HUHH...CAKAP TAK SERUPA BIKIN....LU ORANG BUAT MALU....DUDUK KAT PULAU JERJAK / TG.RAMBUTAN LAYAK ORANG MCM KO NI...

Naruto Sensei said...

mymz Mari2 aku nak jugak tengok buku ko tuh besar man ruasnya dan aku punya sukalah nak cakap apa pun sebab korang pun suka2 jer cakap kat pemimpin aku bahalol BAKKA!! BAKKA!! BAKKA!!
mari2 mari2

mymz said...

HOI NARUTO ...setakat komen macam korang ...sampah....kalu aku babi ko BAPAK KEPADA BABI....

Naruto Sensei said...

Bebal ko kalu nak masuk sini baca dulu komen2 lama tu dulu jangan nak sibuk je komen menyampuk sasau pulak.. 16 september ha ha cuba tanya kat PM lama ko tu dulu apahal tanggh sidang lama2 orang dah cabar buat bodoh adalah BAKKA!!

Naruto Sensei said...

mymz ko lain sikit datuk babi hitam yang dalam hutan tu dok sondol apa saje yang ada ha ha ha

Naruto Sensei said...

mymz komen ko tu bukan tahap sampah lagi tahap najis uuuwwekk baik jangan baca busuk beballl!!

mymz said...

MULA NAK TUDUH MCM2...HOI POK....YANG KU CAKAP KO TU YANG BAHLOL...ku tau la guru ko tu pandai...tapi kureng bijak....huhuhu...buat kecoh je pandai..

Naruto Sensei said...

mymz tengok nanti Pemimpin UMNO mana ke dalam oooiii malulah.. Rasuah..

Naruto Sensei said...

mymz bodoh tak ambik tahu mana nak tahu bengong!! duk lah bawah tempurung lagi orang dah ke depan ko masih nak melalak kat sini..

ko tu yang buat kecoh kat sini masuk main maki2 apahal ingat ni blog UMNO suka orang nak dengar ko punya maki hamun...

susu soya said...

salam....
jgn berbalah lagi....
sabo2...
para bloger sekalian gunalkan ayat yg ilmiah...
jangan nampak yg kamu tu terlalu bodoh...
kalau naruto bagi kenyataan..
jawab balik denganbenda yang ligik sikit..
bukan teru tunjuk kebodohan korang semua..
ingat korang jangan tunjuk sangat yg korang ni bodoh macam pemimpin puak2 keris sejati..

Naruto Sensei said...

mymz meh la sini aku nak belanja ko baca buku ha ha ha dengan ruas kah kah kah !! ayat budak2 baru nak belajar gaduh wakakakak!!!

mymz said...

babi hitam ok lagi....yang dok sondol...yang korang tu sondol belakang ape cite huhuhu....spesis same kot..huhuhuhu....kepala ko tu layak bagi babi hitam makan...kahkahkah

Naruto Sensei said...

mymz
Ha ha ha Babi hitam tak pe ha ha ah mengaku ha ha kena batang hidung ko.. bakka!! faham maksud tu ..Bala dulu ada cakap Najib jubo Altantuya ha ha ah memang sah la Ko pun ikut gila bontot pasal puak ko memang minat bab cakap2 bontot nih tak caya baca balik pos puak2 ko ha ha ha mengaku babi hitam

mymz BABI HITAM!! keh keh keh

susu soya said...

woi..stop maki2 ah...
lek ah gentleman lah weh...
kita skang cuma berbeza pendapat..
x yah nk maki hamun...
gunakan hujah2 jek....
adol laa...

Naruto Sensei said...

Babi Hitam kakaka kepala pun tengok nak muntah!! uweeekk!!

Naruto Sensei said...

susu soya

kalau kita hujah cara baik,orang dok maki tu macam mana takkan nak diam je kot.. baik punya ayat kita tulis depa masuk2 main maki2 pulak mula2 sabarlah jugak sampai aku pun kena lebihhhh la...

uncle nano said...

susu soya said...
salam....
jgn berbalah lagi....
sabo2...
para bloger sekalian gunalkan ayat yg ilmiah...
jangan nampak yg kamu tu terlalu bodoh...
kalau naruto bagi kenyataan..
jawab balik denganbenda yang ligik sikit..
bukan teru tunjuk kebodohan korang semua..
ingat korang jangan tunjuk sangat yg korang ni bodoh macam pemimpin puak2 keris sejati..

PUK...K PUNYA SUSU SOYA..KO TAK ABIH2 NAK KASI PANAS ORANG UMNO..BANGSAT PUNYA PAKATAN RAKYAT..

uncle nano said...

mymz said...
babi hitam ok lagi....yang dok sondol...yang korang tu sondol belakang ape cite huhuhu....spesis same kot..huhuhuhu....kepala ko tu layak bagi babi hitam makan...kahkahkah

bro ko maki je depa-depa yang cibai nih..SPESIS-SPESIS BANGSAT SEMUA NIH!!!

dewatawanberapi said...

susu soya ngan naruto tu dua2 memang PUKIMAK...

Naruto Sensei said...

uncle nano

Hai ko ni baik sekejap je rupanya!! ha ha ha dah la.. patutnya ko dah tua tukang damaikan bukan nak kasi api...hilang raspek aku kat ko...

BN KOMINIS

uncle nano said...

DEWATA CUBA KO BAGI SIKIT TAHI KAMBING KE TAIK LEMBU KE KAT SPESIS2 PR NIH..KERJA DEPA NI ASYIK NAK MEMBONTOT JE!!

Naruto Sensei said...

dewata awan berapi Ko Menyebuk pulak memang lah ko ni dilahirkan untuk jadi siallll!!!

Naruto Sensei said...

bukan tahi Babi ke korang dok makan maklumlah kawan ko dah mengaku dia babi hitam ha ha ha

Naruto Sensei said...

kan betul uncle sendiri mengesahkan yang puak UMNO ni memang kaki bontot.. kalau tak takkan asyik ulang benda2 yang sama!!! HA HA HA kaki bontot sama macam Jamaludin Jarjis suka raba bontot..

uncle nano said...

Naruto sensei said...
uncle nano

Hai ko ni baik sekejap je rupanya!! ha ha ha dah la.. patutnya ko dah tua tukang damaikan bukan nak kasi api...hilang raspek aku kat ko...

BN KOMINIS

-------------

AKU CUCU UNCLE NANO YG SETIA DENGAN UMNO..
AKU PEDULI APA KO NAK RESPEKKK AKU KE TAK..BUKAN MAK BAPAK KO YANG BAGI AKU MAKAN.
PERGI JAHANAM LE..KO INGAT PR NIH RAMAI SANGAT KE AHLI ORG MELAYU..
PUIHHHHHH..DAHI CALIT NGAN BERAK TAK CEBUK RAMAI YANG NAK JD AHLI KORANG...APA LAGI KO JADI LER CAM DORANG!!!

PAKATAN RAKYAT KOMUNIS PUNYA SUNDAL!!!

dewatawanberapi said...

memang bodohpun...

nick pun macam budak sekolah tadika...kahkahkahkahkah

guna nama katun...BODOH MACAM BABI
kalau dilayan memang 24 jam budak sial ni mengadap siasah ni...

dewatawanberapi said...

uncle nano,

kalau aku jumpa budak sial guna nick naruto ni...taulah nasib dia...

spesis haram jadah tu...

Naruto Sensei said...

Aku pedulik apa ko anak nenek nonok kalau dah bebal tu buat le apa saj makin bebal ... Dalam MCA MIC tu lagi tak cebuk berak dia korang pun jilat pasal tu dungu tak sudah2 ... bodoh berlakon baik konon BAKKA!! BAKKA!!

uncle nano said...

BABI PUN MALU ADA KAWAN CAM NARUTO..DAH LAH PENDEK..BABI PUN SIMPAN JUBOR DIE BILA JUMPA NARUTO..TAKOTTTTTT

Naruto Sensei said...

dewata awan berapi

Woi babi marilah sini cari aku jangan cakap je ha ha ah nama ko pun pakai nam komik macam sial lah ko nih.. malaun sundal

Naruto Sensei said...

mari2 tengah panas nih memang best libas orang sial puak 2 UMNO..

dewatawanberapi said...

nak jawab soalan add,

Profesional kah Naruto sensei?

Profesional tengkorak mak bapak dia tu...

Naruto Sensei said...

Babi tu memang lah takut kat aku sebab aku kalau jumpa babi hitam tu aku tembak jer ngan ko bolehlah kawan kan korang sama geng ... ha ha ha !!! BAKKA BAKKA!!

uncle nano said...

MB: Gambaran sikap samseng Adun PR

IPOH: Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry menyifatkan kekecohan yang berlaku ketika sidang Dewan Undangan Negeri sebentar tadi menggambarkan kelakuan samseng Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Pakatan Rakyat.

Katanya, mereka juga bertindak memasuki sempadan yang menempatkan Adun BN.

"Ini menampakkan sikap tidak bertamadun dan memalukan. Mereka (Adun PR) yang memulalan kekecohan, saya mahu rakyat tengok perangai mereka yang sebenar," katanya ketika ditemui di perkarangan dewan selepas sidang berehat selama sejam.

---------------------------

PAKATAN RAKYAT MEMANG SUNDAL..

Naruto Sensei said...

dewata awan berapi mak bapak pulah main ..ok lah memang mak bapak ko lahanat sundal...babi hitam

Dr Nik-On X-Ray said...

Puak UMNO aku nak sumbat dalam kandang BABI....biar kena Influenza A H1N1 macam kat Mexico. Muka Zombie tu tak tahu malu la...dah la HARAM, buat kerja macam SIAL, nambahkan kanajisan UMNO/BN.
Ya AlLah Ya Ghaffar....musnahkan UMNO/BN dengan sehancur-hancurnya.

Naruto Sensei said...

copy paste ha ha ha !! berita tah sah ha ha ah bebal rupanya ingat kan reti berhujah rupanya copy paste jugak

dewatawanberapi said...

Woi babi marilah sini cari aku
____________________________________

memang sahlah kau ni babi...pandai cakap dengan babi

Naruto Sensei said...

ha ha ha puak ko tadi dah mengaku Babi sekarang nak tuduh orang memang la ko babi tak baca ke komen aku.. kalau aku jumpa babi hitam tu aku tembak..bangang dewata ...marilah aku tunggu nih ha ha ha !!

uncle nano said...

DEWATA UDAH LE..

JIJIK AKU NGAN BABI SEKOR TUH..

dewatawanberapi said...

Amaran kepada Naruto sensei...

Pihak Editor Siasah sebulat suara melarang anda menghantar komen2 bodoh anda di sini...

Kalau anda nak memaki hamun...suruh mak bapak anda buat blog untuk anda sorang-sorang.

Sekian.

Naruto Sensei said...

ha ha ha babi nak tudah orang pulak jadi babi hahaha aku tak kawan dengan babi yang kawan koranglah Uncle ha ha ha kawan ko tadi tu kan mengaku dia babi hitam ha ha ha!!! iiiyyyeeee khak thuih geli aku pas ni nak balas komen babi hitam ni..

Naruto Sensei said...

Oi Penyamar Siasah

bahalol ke apa ko nih marilah padam komen aku bebal main mak bapak lagi tu ... nanti aku maki ko kata macam pulak memang ko pun nak ikut kawan ngan babi2 hitam tu ke?

Naruto Sensei said...

ooo puak UMNO maki2 kat sini takpe apalah punya bebal kalau nak menyamar pun tak payah lah guna nama Siasah buruk aku tengok nampak sangat bebal..

dewatawanberapi said...

Amaran kepada Naruto sensei...

Jangan pandai nak arahkan siasah padamkan komen anda...lu sapa..

Arah-arah orang pulak..

Baik anda berambus dari sini...
Nanti tak pasal2 pulak KDN ban blog ni...

Sekian.

uncle nano said...

BYE..TGU CITER BARU LER..DAH PANJANG SANGAT..PASTU DAH BERBAU NAJIS BABI DALAM TAJUK NIH..
CU..

Naruto Sensei said...

Oi Penyamar Siasah

Bengong kalau dah menyamar tu tak payahlah nak cakap lebih2.. ko baru lagi kat sini ko tengok balik berapa banyak komen dalam diasah ni dah kena remove terutama sekali komen puak ko tu .. rangking pertama komen selalu kena remove dewata tu ha ha ha jangan nak bodoh kan orang macam ko..setakat ni belum lagi komen2 aku diremove ha apalagi remove la !! aku cabar ko kalau ko betul Siasah BAKKA!! BAKKA !!

kalau betul lu remove sekarang komen aku BAKKA!! BAKKA!!

Naruto Sensei said...

pasal ada babi hitam dengan kawan2 dia kat dalam ni.. ha ha ah blah la uncle..menyemak je..

dewatawanberapi said...

mari kota cau...

tinggalkan babi tu meroyan kat sini...

adios...

Naruto Sensei said...

dewata awan berapi said...
mari kota cau...

Ha ha ha Alhamdullilah bagus bau babi hitam dan kawannya dah berambus...memang lega ha ha ha baru lah boleh nak hujah bebaik sikit...tanpa udara babi hitam yang memualkan tekak!!

bagus berambuslah jangan masuk2 sini lagi ye!! bau korang menusuk macam nak muntah uuuwweeekk!!!

joe lenon said...

Dah lah tu bermusuhan pulangkan balik perak pada PR, dah elok dah PR jaga yang dok bee end nak dengki buat apa, negeri yang ada pun tak di jaga ... PRU 13 mesti bee end out punya..

Naruto Sensei said...

Penyamar Siasah tu tak nak blah jugak ke ha ha ha senyap dah malu.. mengaku editor konon nak remove komen pun tak mampu lawak2..

Naruto Sensei said...

joe lenon

Yang aku pelik dalam 51 tahun ni, first time takut betul BN dengan Pilihanraya... sanggup main cara kotor dari bubar DUN ...

Nanti mula lah berucap bergegar2 kata BN kuat dapat sokongan tapi dengan Pilihanraya penakut nak mampus...

Anonymous said...

Celaka punya babi babi umno haramjadah ni...Berambus pegi mampus kau orang..
Dah lah tak ada hujah,nak provoke kat sini..Dah kena penyakit gila babi agaknya... Blah la lu babi babi semua..

Naruto Sensei said...

semua dah lari sampai tercirit2 kah kah kah!! hilang bau babi kat sini bila bloggers PR masuk wangi je ha ha ha!!

fajridil adha said...

apa nak jadi pun aku tak tau lah. kalau bubar dewan kan tak jadi mcm ni. mangkuk hayun tul. [my blog]

Anonymous said...

apa yang BN dan Umno buat akan membuatkan rakyat bertambah-tambah benci....

dia orang ni kena diajar dlm PRU 13 nanti....

Perjuangan PAS akan bertambah getir dan makin mencabar di hari mendatang....

kalu zaman pak lah dulu penuh kelesuan....
tapi zaman tok jib penuh ni penuh dengan kegelojohan dan kegelabahan pemimpinnya....

takut menghadapi kenyataan dan kebenaran....

Naruto Sensei said...

bacul kalah pakai polis memang takde adap.. suka lah keling MIC yang kalah tu bahalol orang yang ditolak rakyat dia yang dapat jawatan memang nak hancur betul.. ingat benda ni boleh settle macam ni saja ke !! tunggu

Naruto Sensei said...

yang paling menyampah sikap Polis sendiri jadi kuda betul.. apa hak polis nak tarik speaker keluar dari sidang dewan.. memang lah Polis tak boleh dipercayai lagi.. lepas ni buat hukum sendiri je lah macam kat Thailand tu.. memang itu sebenarnya yang depa nak kot..

fajridil adha said...

Malaysia Boleh!!
Polis Boleh !!

sbbtu polis boleh buat apa saja. tapi bukan buat utk kebaikan,malah buat kekacauan. polis yang samseng sekarang ni. sbbtu lah skrgni jenayah makin berleluasa. polis juga yang menjadi faktornya. Polis,muhasabahkanlah diri kamu semua.jgnlah buat semakin ramai yg benci akan kelibat polis [my blog]

PKR Negeri Sembilan said...

KHAS UTK pencacai Umno, Penjilat2 BN, Blogger2 Umno yg bebal. Baca tulisan dibwah ni. Kau orang pikir sendiri.Betapa jijiknya UMno tu sebenarnya!!!
_____________________

Catatan Dari Tanah Suci
dipetik daripada telokkemang.blogspot.com

oleh Dato' Kamarul Baharin Abbas
Pada 16 April 2009, saya bersyukur kerana berkesempatan menjadi tetamu rumah Allah. Alhamdulillah, walaupun cuaca mencecah lebih 40 darjah Celcius, saya dan isteri dapat menunaikan ibadah umrah tanpa gangguan.

Maha Besar Allah yang telah menjadikan Baitullah tempat pertemuan umat dari segenap pelusuk dunia. Walaupun berkesempatan bertemu warga Afrika, Arab, Pakistan dan sebagainya tetapi saya bertemu juga dengan orang Perak.

Inilah yang melucukan ketika saya dalam perjalanan balik ke tanahair. Di Jeddah, saya berjumpalah dengan yeop ni -yang jugak seorang Datuk. Orang bergelar juga. Umnonya tebal berkarat juga.

Yang menariknya, si Yeop Perak ini tak kenal saya. Maka berceritalah kome-kome ini tentang pergolakan politik di Perak. Katanya, di Perak kita mesti terus pertahankan dengan apa cara sekalipun pemerintahan BN termasuk menggunakan istana. Sebab itu sahaja peluang yang kita ada. Katanya lagi, kalau buat pilihanraya dan pulangkan kepada rakyat -mampuslah kita.

Jadi ini adalah sekelumit catatan perjalanan saya ke tanah suci. Tetapi cerita politik tetap menjadi perhatian saya. Namun sebagai orang PKR -keadilan adalah menjadi tonggak pegangan. Yang menjadikan saya bersyukur ialah sampai di sini pun Allah tunjukkan keadilan!

Oleh itu, orang-orang Perak sedarlah bahawa kerajaan boneka BN itu hanya sementara sahaja. Mereka tidak dapat lari daripada hambatan rakyat. Apabila sampai masanya, rakyatlah tuan yang akan menentukan siapa yang layak memimpin mereka.

HIDUP RAKYAT!!

PKR Negeri Sembilan said...

PRU ke-13 akan menyaksikan Umno akan jadi tunggul jer dlm DUN Perak...

-Tak ambik ikhtibar kalah PRU ke 12.

-Dah bebal, buat lak rampas kuasa, cukup menambah perasa kebencian yg meluap2 dlm hati rakyat.

Alang-alang rabak, biar rabak sampai ke akhirnya-bubar DUN....

dewatawanberapi said...

Sivakumar...
di india bolehlah kau berlagak...ini Malaysialah...Tanah Melayu...orang Melayu tuan di sini...lu orang cuma menumpang je...

dah menumpang...buat cara menumpang...jangan nak lebih2...

sial punya tambi...mampuslah lu...mintak polis sumbatkan je tambi sial ni ke lokap...

Naruto Sensei said...

Ada lagi si babi dewata nih his busuk la oooi sibuk je uuuwwweekk!!! busuk

add said...

PKR N9, kau tak yah banyak cakap la,, kalau kawin hanya masuk suku je mana syok.....

Naruto Sensei said...

Tak sedar diri tul yang bagi ic kat diorang tu UMNO lah bodoh cakap banyak pulak...

add said...

matjalie... menate ni hidup lagi ruponyo... gi mapuh la dengan nik ajis nyanyok mu tuh... bodo lebong...

Naruto Sensei said...

Ada lagi sekor his his busuknya bau... uuuwwwweekkk!!! thui kwahk tui... busuk oooi

add said...

naruto. mu tok gi merempit dengan eli wong ke? helmi tak de,, sekarang ni eli kesepian nu...

Naruto Sensei said...

Malas nak layan busukk kahak thui uwweek!!! NAK MUNTAH

TEKONG DARAT said...

Apa yang berlaku di perak sjak awal mac sehingga kini adalah gambaran bg org melayu yg kono├▒nya islam pada masa kini..
Wajah2 pemimpin yg mengikut nafsu dan menurut syaitan dalam membuat sst perkara...
Perlakuan yg tidak ubah spt satu spesis haiwan yg akan berani apabila ramai, dn menjadi sgt penakut apabila sendirian..
Mereka yg sgt berani itu tau bahawa ada backup byk pihak utk membuat apa saja kesalahan..
Media tv dan paper diguna utk menyatakan bahawa pihak yg diserang adalah samseng, jahat dan sebagainya..
Sedangkan hakikatnya kesalahan dalm pembentukan kerajaan haram ini adalah salah dari awal lagi..
Teringat kata2 tman kampung, undang2 kat malaysia adalah undang2 sarang labah2..
Dimana makhluk kecik akan sangkut pada sarang labah2 tersebut..tapi jika datang burung langgar sarang tersebut,maka pecah la sarang tersebut..manakala burung tu luka pun tidak..sedangkan kalu makhluk kecik, udahla sangkut, kena pulak jadi makanan labah2..

mymz said...

babi ko naruto...ingat ko....ko pk ku takut ka...NARUTO PALOI...

mymz said...

sial ko....pa ko pk ku takut ka....kali kau tok mauk makan babi nak...datang sitok ko aku berik ko makan sup babi...yang ko berkawan dengan dap makan babi tu padan la kurang ajar...sial

Naruto Sensei said...

mymz ha ha ha babi hitam menjelma semula kakaka busuk oooiii mari jangan cakap banyak ... aku penat dah tunggu nih

mymz said...

pr cibai lancau lu...

Naruto Sensei said...

Ha ha ha babi hitam meraban lagi oooiii babi tak reti balik ke menyebok kat sini... mari2 lama tak rasa buku dengan ruas ko aku memang dah panas ni tunggu ko... cakap je lebih bodoh BAKKA!! BAKKA!!

Naruto Sensei said...

mymz

BN KOMONIS ha ha ha makan babi pasal ko suka sup babi ha ha ha suka hati aku ha ha ha !!!

mymz said...

sial ko miak melaya....orang macam kau layak ke sumpah jadi babi...palak ko berik dengan babi

Naruto Sensei said...

mymz balik sarawak lah jangan sibuk kat sini bagero !! BAKKA!! BAKKA

mymz said...

ko pk ku takut dengan kau...pegi jahaman la babi...PAKATAN RAKYAT LULUSKAN LADANG BELA BABI UNTUK BAGI MAKAN KAT NARUTO ANAK BERANAK...

Naruto Sensei said...

mymz ha ha ha babi hitam nak sumpah orang jadi babi ha ha ha babi hitam ha ha ha cakap je lebih penat ku tunggu nih marik2 nanti aku kasik nasik basi ha ha ha babi hitam sukak makan nasi basi ha ha ha!!

dewatawanberapi said...

mymz,

jangan dilayan anak babi sial ya...
mun ko layan makin jadinya..

nya ya anak ampang...maknya menyundal masa mudak dolok...

mymz said...

NASIB BAIK BN AMBIL BALIK PERAK ...KALAU TAK YEOP...ALAMAT PERAK BAKAL JADI KADANG BABI...TAUKE NGEH,NIZAR SAMA NARUTO....HUHUHUHU ...LAYAK LA KORANG PEGI PANGANG BABI KASI ITU SIVA MAKAN RAMAI2

Naruto Sensei said...

mymz
Ha ha ha aku lagi tak takut dengan ko rasa nak pancung tengkuk ko lagi adalah ha ha ha mari mari... ladang tu dah lama BN jadi tokey bodoh ha ha ha ...

Naruto Sensei said...

Lagi banyak lah babi nanti pasal penyokong dia macam ko suka sup babi.. lepas tu bela selerak2 macam kat melaka ha ha ha projek babi terbesar dibuat di Melaka kerajaan apa ha ha ha BN KOMINIS...

mymz said...

jangan lah pok...lawan..nya pk kita sik berani lawan...naruto sial takut ka....ko dengan PKR layak dihidang burit babi...

detectiveconan said...

bro naruto wa selut sama u.. ko sorang bertekak dgn puak UMNO/BN yang benggong tu.. ini kita mau berani.. pakatan rakyat terdiri dari pemimpin yang berani bersuara boleh dikatakan mejoritinya pernah tidur di hotel besi bukan mcm pemimpin umno/bn jadi mcm lembu kena cucuk hidung ikut je takut jawatan tak ada..

PRU 13 PR kena ingat.. KDN dah letakkan askar wataniah di setiap kawasan parlimen, umno/bn akan gunakan undi pos untuk menang satu lagi tektik kotor bn. sekarang Dun Perak ada 2 MB, 2 speaker dan 2 kumpulan Exco... mari kita semua berdoa semoga allah bukakan pintu hati sultan perak untuk bubarkan bun. itu saja jalan terbaik untuk selesaikan masalah ini. Mahkamah tinggi mana pun tak boleh selesaikan kes ni.. biar mahkamah rakyat saja buat keputusan.

Naruto Sensei said...

mymz dan dewata orang yang sama ha ha ha beball kantoii... babi hitam ha ha ha ...

mymz said...

cakap...tunggang terbalik...layak la kawan nuar...cakap putar belit...sendiri buat kandang babi tuduh orang lak...ko pk aku takut kat ko...porahhh....tak sabar nak sumbat BURIT BABI KAT MULUT KO...

Naruto Sensei said...

mymz cakap banyak tak guna mari2 biar aku takok kepala ko tu ha ha ha berani kat dalam ni je ha ha ha mari aku tunggu nih...aku dah lama detect sapa ko ha ha ha !! mari cari akuk..

Naruto Sensei said...

mymz ha ha ha bodoh punya orang cakap je lebih habuk pun tarak marilah cari aku dewata... ha ha ha !! BAKKA!!BAKKA!!BAKKA!! Ngapusi je omongan mu kutimpas nantik ha ha ha

mymz said...

nampak n jelas ko ni bebal bodoh IT....patut la korang tak pernah aman...perangai sebijik macam babi....

Anonymous said...

Woi..Puak2 anjing amno..Add bodo..Gi la jilat jubo najib nun..Madey mu nun lagi nyanyok..Ha ha ha ha ha puak2 babi negara datang menyondol kat sini....Dah kena penyakit virus babi..

mymz said...

hoi...ko ingat PR bagus sangat perintah...jilat burit babi la ko...cakap PR bagus..

Naruto Sensei said...

mymz dah bebal tu bebal jugak ha ha ha Ko tak faham kan cakap aku bebal ha ha ha !! marilah aku tunggu nih cakap berani.. ala jangan takut abg cuma nak ajar adik main letup c4 je ha ha ha !!

mymz said...

kahkahkah...kasi PR pening kepala....lancau lu....

Naruto Sensei said...

sampei ke tuhak aku timpasan bebuyu UMNO ha ha ha mesti tak faham ha ha ha !!! bebal

Naruto Sensei said...

mymz Kontol lu ku timpas tinggal kuntut ha ha ha !!! bebal tak faham ha ha ha !! bengong blah lah oooi busuk kat sini ...ooii babi hitam busuk la kat sini bau ko tuh..

detectiveconan said...

naruto.. ko jangan layan puak UMNO benggong2 ni... lepa dah kena penyakit selsema babi la... elok pi cari ubat la.. puak kadazan pun ada dlm ni.. puak kadazan pandai main internet ka.. fuh canggih dlm hutan ada coverage..
kerajaan BN perak akan tumbang tidak lama lagi.. tak percaya kita tunggu dan lihat..

Naruto Sensei said...

busuk oooi Babi Negara menyerang!!! kandang babi terbesar di mana ?? Melaka.. sapa perintah?? Babi Negara lah ha ha ha !!!

Naruto Sensei said...

detectiveconan

tu lah busuk je bila babi hitam ni ada kat dalam ni...orang sama dewata jugak ...

mymz said...

hoi lancau naruto...takut ka....sini la....lu tak mau najib perintah...lu duduk kat kadang babi suruh babi babi perintah ko....

detectiveconan said...

kandang babi terbesar di melaka dan negeri sembilan la john... sapa perintah melaka Ali babi rostam..

najib ada kata UMNO ni parti BABI..
tak percaya tgk youtube.. tajuk dia babi dan politik wang..

mymz said...

hoi...paloi...ko pk aku sik tauk...polio ko ya..tuyuk nak parai....kehkehkeh....

Naruto Sensei said...

mymz ooi babi hitam dah la kotor cakap banyak pulak sapa yang nak cari aku tadi? ko kan ..ha apa lagi penat aku tunggu nih ha ha ha !! ko kan biasa duduk kandang babi uuuwwweekk!!! muntah da

mymz said...

naruto paloi...paloi anak tuyuk..kekehh....makai babi nuan...kekeh...nak ku tolong ko alih bahase melayu tak...huhuhu

dewatawanberapi said...

bahasa apa anak babi tu gunakan agaknya...macam bunyi bahasa orang asli je...

jakun...
senoi...
negrito...(macam sama dengan nick anak babi natuto)

patutlah begitu benci dengan UMNO...rupa2nya anak babi ni irang asli...

kantoi....kahkahkahkahkahkah

Naruto Sensei said...

mymz ko ngapusi omogan bah lanang ko mengempret lo... ku timpas ... BAKKA BAKKA!!! kadazan ha ha ha

detectiveconan said...

la benggong betoi hang sembang apa tak paham.. itu bahasa hutan ka...
orang utan?? ish! ish!

orang sabah / serawak ketinggalan zaman.. org semananjung dh maju kedepan dah..tak reti2 bahasa melayu.

Naruto Sensei said...

dewata awan berapi bodoh tu bahasa mak ko lahirkan anak babi ha ha ha !!!

mymz said...

detective conan masuk oi....huhuhu...mun dah paloi paloi juak lah...

Naruto Sensei said...

bodoh bahasa ni kat semenanjung je ada bodoh bebal bahalol... orang kadazan je yang ketinggalan sibuk je cari kerja kat sini apa BN buat kat Sabah tak maju2 langsung porahhh!!!

mymz said...

ko datang sini la tengak sapa dok kat hutan n perangai macam babi hutan kalau tak Detective c.... n naruto huhuhuhu...meh aku blnje korang ke sbh n swk....

Naruto Sensei said...

busuk gila kat dalam ni bila babi hitam ni nak blah!! ha ha ha

Naruto Sensei said...

Ha ha ha cakap besar konon nak cari aku ha ha ha ooii babi hitam busuk lah ko ni

Naruto Sensei said...

Apa yang maju kat Sabah tu makin mundur adalah kah kah kah nak ke Pulau Ligitan pun makan hari nak naik bas ha ha ha maju konon

khahk thuih!!

Naruto Sensei said...

tukar dewata pulak

mymz said...

meh jom la conan...aku blnje ko g swk n sabah... tgok sape lebih maju.......jom lah...jom lah....huhuhu.....

mymz said...

naruto...ko nak tauk tak babi hitam yang bapak ko bagi ko makan mase ko kecik sampai la krang ni.....tu la perangi ko 100000000% macam babi...babi utan pun ko...babi ...suma jenis babi la sbijik mcm ko...

Naruto Sensei said...

Maju taik bodoh kawan aku banyak kat sana tak payah nak tipulah.. kalau duduk bandar je memang la beball.. ha ha ha pergi kg tengok.. bandar ko tu pun mana standard dengan bandar kat semenanjung nih ha ha ha !! setakat KK tu sama je dengan bandar kelang hohohoho!!

mymz said...

nak ke pulau naik bas....kehkehkeh...patut la ko tak sampai sampai....kehkehkeh...

mymz said...

hoi kawan kawan....naruto nak ke pulau ligitan naik bas....kehkehkehkeh...huhuhuhu...mai sini tgok .....

Naruto Sensei said...

ha ha ha lawaknya bukan ke tadi ko mengaku ko tu Babi hitam ha ha ha !! nak menyamar jadi manusia pulak memang babi la ko nih... ni ko cakap tadi ha ha ha

mymz said...
babi hitam ok lagi...


Ha ha ha mengaku Babi hitam ha ha ha patut lah busuk uuuwweekk!!

Bah Lontok said...

dewata awan berapi said...

bahasa apa anak babi tu gunakan agaknya...macam bunyi bahasa orang asli je...

jakun...
senoi...
negrito...(macam sama dengan nick anak babi natuto)

patutlah begitu benci dengan UMNO...rupa2nya anak babi ni irang asli...

kantoi....kahkahkahkahkahkah

May 7, 2009 3:31 AM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jangan menghina orang Asli, nanti buruk padah nya.

Naruto Sensei said...

BAKKA tak reti ke memang lah nek ke Pulau kena naik bot apalah bodoh ko nih ha ha ha kalau dari Airport tu naik bot ke bongong!! uuwweekk!! khak thui...

mymz said...

dak melaya dak melaya....mundah paloi paloi juak....kehkeh....ke pulau naik bas....keeehhhhhhh....ko ni layak masuk rancangan raja lawak tahun depan......huhuhuhuhehheheh

Naruto Sensei said...

Bah lontok bukan aku hina aa langsung tak hina kaum mana2

Naruto Sensei said...

Bodoh bodoh tu la tau bahasa kadazan je kiasa melayu langsung tak reti ha ha ha !!! budak sabah2

mymz said...

naruto nak cover bodoh die....heheheh....aku stuju gak kat bah lantok ni...jangan hina orang asli ...buruk padah...tumbuh palir dahi mu....

Bah Lontok said...

Awak semua berbincang sungguh kurang sopan dan biadap.

Begini kah cara nya ibu bapa awak mendidik anak2 nya?

Sungguh memalukan bangsa melayu.

Bangsa melayu dipandang hina oleh bangsa asing.

mymz said...

tau pun takut kat bah lontok...kasi ajar sikit si sial naruto ni....jangan hina hina kaum ha.....lu ingat ha...lancau lu...

Naruto Sensei said...

tak payah cover bukan ko yang bebal sangat...cakap kiasan tak reti faham memang lah...beballl

Naruto Sensei said...

mymz woi babi bila aku hina kaum ko memang pemfitnah lah ko nih setau aku kawan ko tu si dewata yang kutuk memang lah...babi hitam buat taik je kat sini..

mymz said...

kita ajar orang biadap macam naruto nih....kasi tumbuh palir kat daie bru tau....ape ingat kadazan duk lam hutan ka....mai la kesini...

Naruto Sensei said...

Bah lontok

Mak bapak jangan main ye ...nak tegur2 nanti buruk padahnya..

mymz said...

owh...da cakap tak mengaku...sama mcm nuar...patut la korang sama....satu kepala babi...kasi babi sama babi makan...

dewatawanberapi said...

anak babi naruto said...

.. bandar ko tu pun mana standard dengan bandar kat semenanjung nih ha ha ha !! setakat KK tu sama je dengan bandar kelang hohohoho!!

_______________________________________

itulah nikmat pemerintahan UMNO...nak harapkan PR nanti jadi macam Kelantan...hancus

Naruto Sensei said...

mai mai kepala hotak ko.. ko yang nak sangat cari aku kan !! oooiii bebal jangan nak tukar topik ... mari lah tadi kata nak bagi pinjam buku dengan ruas..ko ni yang biadap mula masuk2 sini main maki2 pulak..ko sapa nak maki orang BAKKA!! BAKKA!!

mymz said...

kasi cukup cukup naruto nih....pajuh dek babi....empak dek babi....

Naruto Sensei said...

Penyamar Siasah bangang

Ko ni pembangkang ha ha ha !! ketiak ko bau babi lah ... menyebok kat sini ...mana nak padam aku punya komen memang haram jadah ko ni...

mymz said...

lu lancau.....patut di ajar....lu ingat ha...lu ingat...tumbuh palir daei ko...

mymz said...

lu lancau.....patut di ajar....lu ingat ha...lu ingat...tumbuh palir daei ko...

Naruto Sensei said...

oooi babi hitam bila masanya mai mai sini aku tunggu nih nak luku kepala hang

Naruto Sensei said...

aku kasi kontol kat mulut ko ingat aku takut sial... ha ha ha

Naruto Sensei said...

kepala hotak ko lah ha ha ha cakap besar je datang tak jugak ..nanti aku jampi tumbuh kontol kat mulut ko baru ko tak boleh bercakap lagi ha ha ha ko ingat orang sabah je pandai main jampi2 ni bongonglah lu sesat bodoh..

Naruto Sensei said...

lu tunggu mesti lu muntah darah kurang ajar...muntah darah punya lu tengok lah ha ha ha !!! BAKKA!! BAKKA!!

Bah Lontok said...

Naruto sensei said...

Bah lontok

Mak bapak jangan main ye ...nak tegur2 nanti buruk padahnya..

May 7, 2009 3:57 AM
Si babi sekor ini memang anak haram jadah babi.

Tidak mampu di tegur dengan baik.

Si babi ini kunun membela PAS/PKR, tetapi malang sungguh perangai nya tersangat busuk macam taik babi.

dewatawanberapi said...

hantam sama itu naruto...

kasi tumbuh pelir kat dahi dia...
baru padan muka dia...

jaga2 kau naruto...

tumbuh pelir nanti...aku tak campor

ingat tu...

Naruto Sensei said...

Bah Lontok memang kurang ajar ko nih ada aku panggil ko babi ker..

ko pandai nak tegur orang tapi ko sendiri pun main maki hamun cilaka lah ko babi hitam Main mak bapak pulak memang lah puak ko ni berlakon je pandai behalol BAKKA BAKKA!! tak tau diajar..

dewatawanberapi said...

malam ni bila ko tidur...hati2 naruto...esok bangun...terkejut kau nanti...

jaga2...kena nanti baru kau nak menyesal...sekarang bolehlah kau cakap banyak

Bah Lontok said...

si babi macam naruto ini tidak layak sokong mana2 parti.

Jika sokong PAS dah tentu PAS tendang dia - dalam PKR memang sangat sesuai, sebab PKR di pimpin oleh kaki "LIWAT".

mymz said...

mai la naruto...ko nak cabar cabar bangsa....mai sini....orang kurang ajar mcm ko yg hina hina pemimpin patut d ajar cukup cukup....kasi tumbuh palir kt daie sial nih...

Naruto Sensei said...

Penyamar Siasah

Kepala hotak ko lah cakap banyak pulak sampah ni ... aku takut kat Allah bukan kat setan macam korang nih ingat senang nak jampi aku meh2Aku bagi package dengan ko2 sekali muntah darah nanti... bahalol Tunggu malam ni jugak aku solat hajat ...percaya benda kurafat .. maknanya ka ni nak terjerumus kelembah kekafiran... MasyaAllah!!

Anonymous said...

Nampaknya virus babi dah terkena kat sini...dibawa oleh babi babi dari kandang umno..Lantak korang baik aku gi serang blog BPN,ada syok sikit..Kat sini banyak babi..

dewatawanberapi said...

bah lontok,

memang betul apa kau kata...

aku musykil jugak...si naruto ni kata dia orang pas...kalau betullah dia orang pas...memang tujuh keturunan pas dapat malu sebab ada ahlinya yang BERPERANGAI MACAM BABI

mymz said...

pa ko ingat kte orang takut kat hang...porahhh...sial...hang pi mampuih....

Naruto Sensei said...

ooo dah Maghrib setan banyak masa nih baik aku pergi solat dulu.. ha ha ha babai setan2 semua ...

Bah Lontok said...

Naruto sensei said...

Bah Lontok memang kurang ajar ko nih ada aku panggil ko babi ker..

ko pandai nak tegur orang tapi ko sendiri pun main maki hamun cilaka lah ko babi hitam Main mak bapak pulak memang lah puak ko ni berlakon je pandai behalol BAKKA BAKKA!! tak tau diajar..

May 7, 2009 4:11 AM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jangan haraf kita boleh bersopan dengan si babi kurang ajar ini.

Memang ibu bapak nya juga kurang ajar macam si babi ini juga.

Naruto Sensei said...

Busuk2 banyak babi setan blah pergi solat lagi baik... komen orang hang tengok komen hang pa Sendiri memang the real PIG busuk babai setan...

mymz said...

naruto...lu solat jgn lupe mintak ampun byk2...paloi...kte orang maghrib kat sini awal la bodoh...tu lah dok kat kpg je....mane tau die ngat dunia ni dia orang je...kukukuhehehe

dewatawanberapi said...

nak pegi solat pun nak bagi tau semua orang...

DASAR BABI SIAL...biawak

Naruto Sensei said...

Memang ibu bapak nya juga kurang ajar macam si babi ini juga.

------------------------------

Tk harap ko bersoan pun sebab korang tak reti bersopan Babi...

Pedulik apa dengan ko punya sopan

Bah Lontok said...

SIASAH sudah tercemar kerana kehadiran si 'naruto'.

Adakah PAS atau PKR perlu sokongan dari si babi ini.

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 376   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...